Unieke Items 

Gratis verzending vanaf €50

Beste prijs gegarandeerd

Unieke Items – Beste Prijs Garantie

Gratis verzending vanaf €50 – Regio Wassenaar

Creator van Blumei25

De bedenker achter Blumei25 is Claudia Meeuwssen. Zij is moeder van twee kinderen en vrouw van Wesley Jansen, eigenaar van WJHoveniers. Daarnaast werkt zij parttime bij een overheidsinstantie in Den Haag.

Passie voor interieur en design is begonnen bij de verbouwing van hun eerste koopwoning in 2007. Na twee koopwoningen met complete renovatie verder werd steeds duidelijker hoe leuk het inrichten van interieur voor Claudia kan zijn!

Door het ondernemerschap van haar man heeft zij kennis gemaakt met de zakelijke wereld. Na enige tijd nadenken heeft zij in 2021 de knoop doorgehakt!  Blumei25 is ontstaan.

Betekenis
Blumei25

Het eerste deel van de naam is afgeleid van de vlinder Papilio Blumei, welke voorkomt in Azië, in Indonesië om precies te zijn. Daar liggen een deel van mijn roots. Mijn moeder is in Indonesië geboren en getogen, begin jaren 80 is ze naar Nederland verhuisd. 

Het tweede deel van de naam, nummer 25 verwijst naar ons huisnummer. Wij hebben vorig jaar op de laan, ons prachtig huis gevonden. In dit huis brengen we functioneel en design samen op onze eigen manier.

Zo is uiteindelijk de naam Blumei25 ontstaan.

"

Woonaccessoires

Webshop

Op onze website kan je de tofste accessoires vinden voor in huis en/of tuin. Wij selecteren zelf de producten en zoeken naar de mooiste combinaties.

Heb je zelf geen tijd of weet je niet waar je moet beginnen met jouw interieur binnen of buiten? Wij helpen je graag op weg en maken gezamenlijk jouw wensen of gedachte werkelijkheid!

Kijk hier meer voor informatie of voor het maken van een afspraak. Wij helpen jou persoonlijk graag!

Volg ons op Instagram of Facebook voor de laatste trends!