Unieke Items 

Gratis verzending vanaf €50

Beste prijs gegarandeerd

Unieke Items – Beste Prijs Garantie

Gratis verzending vanaf €50 – Regio Wassenaar

Klantenservice

Wij helpen je graag. Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen

Bezorgen en Bestellen

Bestellingen tot €50,-, zijn de bezorgkosten €6,25. De verzendingen gaan via post.nl. 

De levertijd van verlichting en accessoires worden geleverd binnen 3 werkdagen na aankoop conform de afspraak. Indien de lampen of accessoires niet op voorraad zijn, gaat dit in overleg met de klant.
Op elke productpagina staat duidelijk aangegeven wat de levertijd van een product is.

Wij leveren in principe op het vaste land van Nederland, verzending naar de eilanden neem daarvoor contact op met info@blumei25.nl

Je kan je bestelling bij ons ophalen. Wij nemen daarvoor contact met je op.

Dit formulier kun je gebruiken om de overeenkomst te herroepen. Vul het formulier volledig in en verstuur het samen met je order.

Betaal je online bestelling bij Blumei 25 veilig via:

-IDeal

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. De getoonde prijzen gelden voor artikelen die worden geleverd binnen Nederland, voor bestellingen vanuit het buitenland kunnen andere prijzen gelden.

Zodra we je betaling hebben ontvangen, verwerken we de bestelling en ontvang je een orderbevestiging.

Ruilen en Retouneren

Geen probleem, neem daarvoor contact met ons 

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wel dient u het retour aan te melden. 

 

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Het artikel dient in originele staat en verpakking – indien redelijkerwijs mogelijk – te worden teruggestuurd. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening

We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Wanneer een product is gemonteerd kunnen wij, indien u dit product retourneert, de waardevermindering als gevolg van de montage bij u in rekening brengen, die kan oplopen tot 100%. 

Meer informatie over het retourneren vindt u in onze algemene voorwaarden.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, maken wij binnen 5 werkdagen het bedrag over op je rekening

Verpak het artikel goed, zodat deze met de verzending niet beschadigd. Verstuur het pakket via bijvoorbeeld PostNL. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Blumei25 worden verzonden, zullen wij helaas moeten doorberekenen.

Bewaar je verzendbewijs goed, totdat je per e-mail een ontvangstbevestiging hebt gekregen.

Retouradres

Blumei25

Ammonslaantje 25

2241 BR Wassenaar

Let op: de pakbon geldt niet als factuur of garantiebewijs

Online bestellingen moeten op eigen kosten teruggestuurd worden. De kosten van de retourzending worden alleen betaald door Blumei25 als dit besproken is met Blumei25.

Via de mail ontvang je een ontvangstbevestiging zodra wij het artikel ontvangen hebben. Wij streven ernaar het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending (alleen het geval bij ontvangst van complete bestelling), binnen vijf werkdagen teruggestort te hebben.

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@blumei25.nl.